Kahve çekirdekleri
Kahve çekirdekleri
Coffee-Bike

  Girişimci ol  Etkinliğim için Coffee-Bike rezervasyon'u yap

https://coffee-bike.com/wp-content/uploads/2016/12/stoerer-icon-hoch.png

Tanıtım Günlerimizin birinde buluşmak için!

Coffee-Bike – Wereldwijde franchise-community en mobiele koffiecatering

Made in Germany - Een mobiele koffieshop: Uit het in 2010 ontstane idee van twee studenten is nu een robuust en internationaal succesvol franchisemodel ontstaan. Coffee-Bike GmbH behoort tot de snelst groeiende franchise-systemen van Europa, die lifestyle en traditie in een mobiele coffee shop heeft kunnen samenvoegen.

Dankzij de zelfvoorzienende Coffee-Bike kunnen koffieliefhebbers genieten van de beste warme dranken, op de meest ongebruikelijke plekken. Dat kan op een weekmarkt, een straathoek of in het park zijn, of voor catering of evenementen. De mobiele koffiebars trekken de aandacht van het publiek.

De Coffee-Bike, die met een professioneel espressoapparaat, een door ons zelf ontworpen koffiemolen, een sinaasappelpers, genoeg bergruimte en veel meer kenmerken is uitgerust, fungeert doordat hij weinig plaats inneemt als volwaardige mobiele koffieshop met niet te overtreffen lage investeringskosten.

Bij deze cafés op drie wielen worden naast de talrijke koffieklassiekers en - specialiteiten van ons biologisch gecertificeerde eigen merk „Caferino“ ook vers geperst sinaasappelsap, veel soorten thee, warme chocolademelk en diverse snacks aangeboden.

Coffee-Bike 100 %

Mobile

Coffee-Bike 100 %

İlgiyle Karşılanıyor

Coffee-Bike

Uygulama alanları

Coffe-Bike'ı bul:
açık
Coffee-Bike App download
Now at Google Play AppStore

Instagram Fotoğrafları

Something is wrong.
Instagram token error.
Load More

Franchise ortağı olmak

+90 (0) 212 801 51 52 daha fazla bilgi talep edin Organizasyon toplantısına katılın

Coffee-Bike ayırttırın

+90 (0) 212 801 51 52 bizim Franchise ortağımız ol